Software ontwikkeling in vier eenvoudige stappen

sprint 1 discovery co-preparation tweede offerte flightplan eerste indicatie + offerte co-preparation sprint 2 sprint 3 sprint 4 release maintenance Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4

Overweeg je een applicatie te laten bouwen? Hoe werkt een software development project? Waar ben je dan precies aan toe? Hoe lang gaat het duren en wat gaat het allemaal kosten?

Kabisa hanteert een aanpak in vier overzichtelijke stappen. Hieronder leggen we je ze uit.

Stap 1 - Discovery gesprek

Het doel van het Discovery gesprek is het verzamelen van zoveel mogelijk informatie over het project om tot een eerste offerte te komen.

Lees verder →

Stap 2 - Co-preparation

De co-preparation bestaat is een proces dat bestaat uit enkele dagdelen waarin we de eisen en wensen voor jouw software project verder uitdiepen in de vorm van user stories, schermschetsen en bijbehorende tijdsinschattingen.

Lees verder →

Stap 3 - Development
 

Met het flight-plan op zak gaan onze software artisans aan de slag om samen met jou het project tot een succes te maken. De teamsamenstelling verandert gedurende het proces, maar bestaat typisch uit technisch ontwikkelaars, grafisch specialisten, interactiespecialisten, testers en procesbegeleiders.

Lees verder →

Stap 4 - Oplevering en in beheername

Nadat alle sprints zijn afgerond is het project tot een einde gekomen. Jouw project kan nu in productie worden genomen. Dat betekent dat er een professionele hosting oplossing zal worden toegepast die mee kan groeien met het succes van je applicatie.

Lees verder →