Werkwijze Stap 3 - Development

sprint 1 discovery co-preparation tweede offerte flightplan eerste indicatie + offerte co-preperation sprint 2 sprint 3 sprint 4 release maintenance Stap 1 Stap 2 Stap 3 Stap 4

Met het flight-plan op zak gaan onze software artisans aan de slag om samen met jou het project tot een succes te maken. De teamsamenstelling verandert gedurende het proces, maar bestaat typisch uit technisch ontwikkelaars, grafisch specialisten, interactiespecialisten, testers en procesbegeleiders. Een belangrijke rol is weggelegd voor jou als klant in de rol van Product Owner (PO). De PO is de leider en is verantwoordelijk voor het maximeren van de opgeleverde waarde door het projectteam.

Wij werken volgens het Kabisa Success Process, een uitgebreide software ontwikkelmethodiek die is geïnspireerd op SCRUM. Het projectteam werkt in sprints van 2 weken en levert na elke sprint werkende software op die in een review sessie aan jouw organisatie zal worden gepresenteerd. De werkende software wordt direct aan jouw organisatie beschikbaar gesteld zodat je de applicatie uitgebreid kunt testen. Eventuele verbeteringen of verbeteringen van fouten kunnen direct worden meegenomen in vervolgsprints.

Kabisa Launch Team