Werken bij Kabisa

Kabisa is volop in ontwikkeling. Wij zijn een snelgroeiend maatwerksoftware bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele applicaties. Software ontwikkelen is mensenwerk. We vinden het daarom erg belangrijk om in onze mensen te investeren. Niet voor niets is Kabisa al meerdere jaren uitgeroepen tot Beste Werkgever van Nederland.

Wij hebben passie voor techniek, zijn ware masters in technology en staan voor een hoge kwaliteit van software én service. Bij Kabisa zijn we alleen blij met het resultaat als onze klanten dat ook zijn.

Groepsfoto Kabisa

Ben jij ook iemand die voor topkwaliteit gaat en die in staat is te werken in een multidisciplinair team? Ben je iemand die niet alleen kijkt naar de beste technische oplossingen, maar houd je ook rekening met de huidige en toekomstige wensen, behoeften en mogelijkheden van de klant? Heb je oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden en benut je deze om klanten te informeren over de eigen dienstverlening? Kom dan ons team versterken en help ons onze groei te realiseren!

Open Sollicitatie

Misschien staat jouw droombaan niet tussen de vacatures terwijl je wel denkt, bij Kabisa kan ik echt het verschil maken! Stop dan met twijfelen en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij reageren altijd!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Vivian Say via het nummer 0495-430798 of stuur een mail naar vivian@kabisa.nl.

Kabisa collects, as a responsible member of the Personal Data Protection Act the personal information you provide and uses it to handle your application and to help you further within Kabisa (We keep your data in our database until four weeks after the end of the application procedure). More information about the processing of your personal data and privacy can be found in our Privacy Statement.

Awards

1e prijs talentontwikkeling 2019 2020KeyportCarriere helden awardAantrekkelijkste werkgeverBeste werkgeverSlimste bedrijf

Vacatures

Blog

FAQ