Werken bij Kabisa

Kabisa groeit! Omdat wij groeien zijn wij op zoek naar gepassioneerde collega’s die ons team komen versterken. Wij hebben een passie voor techniek, zijn ware masters in technology en staan voor een hoge kwaliteit van software én service. Bij Kabisa zijn we alleen blij met het resultaat als onze klanten dat ook zijn.

Kabisa gelooft dat het web om specialisten vraagt en is er tegelijkertijd van overtuigd dat developers die van meerdere markten thuis zijn, betere producten leveren.

Ben jij ook iemand die voor topkwaliteit gaat en die in staat is te werken in een multidisciplinair team? Ben je iemand die niet alleen kijkt naar de beste technische oplossingen, maar houd je ook rekening met de huidige en toekomstige wensen, behoeften en mogelijkheden van de klant? Heb je oog voor nieuwe kansen en mogelijkheden en benut je deze om klanten te informeren over de eigen dienstverlening? Kom dan ons team versterken en help ons onze groei te realiseren!

Open sollicitatie

Misschien staat jouw droombaan niet tussen de vacatures terwijl je wel denkt, bij Kabisa kan ik echt het verschil maken! Stop dan met twijfelen en stuur ons gewoon een open sollicitatie. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Wij reageren altijd!

Twijfel je toch nog steeds, of je hebt nog gewoon een vraag die je wilt stellen? Neem dan contact op met Vivian Say via het nummer 0495-430798.

Kabisa collects, as a responsible member of the Personal Data Protection Act the personal information you provide and uses it to handle your application and to help you further within Kabisa (We keep your data in our database until four weeks after the end of the application procedure). More information about the processing of your personal data and privacy can be found in our Privacy Statement.

Awards

1e prijs talentontwikkeling 2018 2019KeyportCarriere helden awardAantrekkelijkste werkgeverBeste werkgeverSlimste bedrijf

Vacatures

Blog

FAQ