Webinars

Omdat het vanwege de Covid-19 situatie momenteel niet mogelijk is om workshops of meetups te organiseren, introduceert Kabisa een aantal webinars. Onderstaande webinars hebben reeds plaatsgevonden en zijn middels het contactformulier onderaan deze pagina op te vragen bij Kabisa.

Webinar AWS

De AWS webinar gaat over High Available webapplicaties binnen Amazon Web Services (AWS). Daarnaast worden de basisbeginselen van Terraform (Infrastructure as Code) uitgelegd. Met Terraform kan een infrastructuur op worden gezet met code.

Vraag aan →

Webinar Kubernetes

De webinar “Kubernetes Getting Started” gaat over de eerste stappen die je kunt zetten om kennis te maken met de DevOps wereld van K8s (Kubernetes).

Vraag aan →

Webinar Product Ownership

Wil je software laten bouwen of een bestaand development team verbeteren? Trap dan niet in de bekende valkuilen en haal de meeste waarde uit je investering met effectief Product Ownership. In het webinar gaan we hier dieper op in.

Vraag aan →

Webinar Dovetail

Hoe werkt Dovetail en wat kun je er ermee? In het webinar word het duidelijk of Dovetail iets is voor jouw organisatie.

Vraag aan →

Webinars on demand

Vul onderstaand contactformulier in en volg onze webinars op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wij sturen je de link naar een webinar naar keuze toe!