Webinars

Omdat het vanwege de Covid-19 situatie momenteel niet mogelijk is om workshops of meetups te organiseren, introduceert Kabisa een aantal webinars. Onderstaande webinars hebben reeds plaatsgevonden en zijn middels het contactformulier onderaan deze pagina op te vragen bij Kabisa.

Cloud in de Enterprise

Deze webinar gaat over het gebruik van Cloud bij Enterprises. Bestaat dé perfecte cloud strategie voor de complexe infrastructuur van een enterprise? Welke rol spelen Serverless en Container oplossingen daarin?

Vraag aan →

Terraform Cloud

Deze webinar gaat over het gebruik van Terraform bij grote bedrijven. Daarnaast wordt er een talk gegegeven over ene ideale Cloud Native infrastructuur.

Vraag aan →

Toekomst E-Commerce

Het aantal ontwikkelingen binnen e-commerce en de snelheid daarvan zijn bijna niet bij te houden. Personalisatie, Augmented Reality, Artificial Intelligence. Het komt allemaal voorbij in deze webinar.

Vraag aan →

AI: Hype or Game Changer?

In deze (Engelstalige) webinar spreken we met het AI Innovation Center & AI.nl over de ontwikkeling van Artificial Intelligence.

Vraag aan →

Webinar AWS

De AWS webinar gaat over High Available webapplicaties binnen Amazon Web Services (AWS). Daarnaast worden de basisbeginselen van Terraform (Infrastructure as Code) uitgelegd. Met Terraform kan een infrastructuur op worden gezet met code.

Vraag aan →

Webinar Kubernetes

De webinar “Kubernetes Getting Started” gaat over de eerste stappen die je kunt zetten om kennis te maken met de DevOps wereld van K8s (Kubernetes).

Vraag aan →

Webinar Product Ownership

Wil je software laten bouwen of een bestaand development team verbeteren? Trap dan niet in de bekende valkuilen en haal de meeste waarde uit je investering met effectief Product Ownership. In het webinar gaan we hier dieper op in.

Vraag aan →

Webinar Infrastructure as Code (IaC)

Binnen de DevOps/SRE-wereld is Infrastructure as Code (IaC) tegenwoordig helemaal hot. Net als met regulier development, wil je je infrastructuur ook middels code kunnen vastleggen, zodat deze reproduceerbaar, modulair en reviewbaar is. De vraag is dan waar je moet beginnen.

Vraag aan →

Webinars on demand

Vul onderstaand contactformulier in en volg onze webinars op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Wij sturen je de link naar een webinar naar keuze toe!