1. Waar is Kabisa gevestigd?

Ons Hoofdkantoor is gevestigd in Weert aan de Marconilaan. Centraal gelegen aan de A2, uitstekend bereikbaar met de auto en meer dan voldoende parkeermogelijkheden. Vanuit het station in Weert, rijden regelmatig bussen naar het industrieterrein. Ons kantoor in Amsterdam is gevestigd bij het Smart Business Center aan de Daalwijkdreef 47. Goed te bereiken met het openbaar vervoer.  

2. Hoe kan ik solliciteren op een leuke functie?

Solliciteer direct via deze website. Zoek de vacature die bij je past en maak gebruik van het sollicitatieformulier / “sollicitatie” - button. Je mag uiteraard ook altijd bellen.

3. Hoe verloopt het eerste sollicitatiegesprek?

Het eerste sollicitatiegesprek beschouwen we echt als een kennismaking met elkaar. Wij willen een goed beeld van jou krijgen. En jij natuurlijk van ons. Kortom de persoon achter het cv leren kennen. Bij een developers functie zal ook een developer aansluiten om technisch inhoudelijke vragen te stellen. Wil je een overzicht van de hele sollicitatieprocedure, kijk dan op de pagina sollicitatieprocedure.  

4. Kan ik een open sollicitatie indienen?

Jazeker! Laat ons weten waar je interesse in hebt en waaruit blijkt dat jij de toegevoegde waarde bent voor Kabisa. Misschien heeft Kabisa mogelijkheden voor je.  

5. Ik heb gesolliciteerd, maar wat doen jullie met mijn gegevens?

Kabisa past de Wet Bescherming Persoonsgegevens toe. Wij gaan heel zorgvuldig met je gegevens om. Uiteraard kun je bij ons aangeven als je wilt dat we je gegevens verwijderen.  

6. Welk type mensen werken bij Kabisa?

Bij Kabisa werken mensen met passie en vakmanschap, die enthousiast en gedreven hun werk doen. Vaak worden Kabisa developers getypeerd als techneuten met een brede kennis. Daarnaast heerst een informele sfeer op onze kantoren, waardoor het vrij eenvoudig is om met iedereen prettig contact te leggen. Het grootste gedeelte van onze medewerkers beschikt een bachelor- of masterniveau. Dit varieert van starters tot ervaren specialisten.

7. Heeft Kabisa ook activiteiten buiten het werk?

Kabisa gelooft in mensen en niet alleen op het werk! Naast een samenwerking op de werkvloer is het ook prettig elkaar nog beter leren te kennen tijdens “fun” activiteiten. Er vindt bijvoorbeeld op vrijdagmiddag een borrel plaats, na de kwartaalmeeting gaan we met alle collega’s een hapje eten, twee keer per jaar organiseert Kabisa voor het hele bedrijf, inclusief partners een activiteit. Daarnaast worden ook per afdeling zelf eigen uitjes georganiseerd of wordt er deelgenomen aan sportieve activiteiten.  

8. Krijg ik meteen een vaste aanstelling?

Afhankelijk van de functie krijg je meteen een onbepaalde tijd contract.

9. Kan ik opleidingen volgen en/ of doorgroeien naar andere functies?

Opleiding en ontwikkeling vindt Kabisa zeer belangrijk. Er is aandacht voor je persoonlijke missie en jaarlijks stel je met je leidinggevende doelen op. Dit kunnen bijvoorbeeld technische doelen zijn of soft skills doelen. Afhankelijk van je interesse en je functie wordt gekeken welke trainingen/opleidingen interessant zijn. Bij het behalen van je doelen en kijkende naar je ambities zijn ook mogelijkheden om door te groeien naar andere functies.  

10. Wordt het gewaardeerd als ik meedenk over de organisatie?

Meedenken en betrokkenheid tonen naar onze organisatie wordt van je verwacht en zeer gewaardeerd. Ideeën en of suggesties aandragen is altijd welkom.  

11. Kan ik bij Kabisa parttime of thuis werken?

Parttime of thuis werken wordt in overleg afgesproken. Kabisa vindt een “fysieke” samenwerking zeer belangrijk in het kader van een goede samenwerking met de collega’s en klanten.  

12. Heeft Kabisa ook stage mogelijkheden?

Jazeker. Kabisa heeft voornamelijk opdrachten op softwaredevelopment gebied. Kabisa heeft mogelijkheden voor 3e en 4e jaars stagiaires. Een 3e jaar stagiair(e) ontvangt € 350,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Een 4e jaar stagiaire(e) ontvangt € 500,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.