Inhoud moet vorm krijgen. Je wilt een site die mooi is, goed werkt, razendsnel wordt geladen en heerlijk is om te gebruiken — op alle apparaten. Van de modernste smartphone tot en met oude desktop browsers.

UI/UX uitleg

User Experience (UX)

Een technisch degelijke site maken is pas de eerste stap — hij moet ook prettig in het gebruik zijn. Usability en een goede UX (user experience) zijn dé sleutels tot een effectieve, efficiënte site en een tevreden eindgebruiker. En voor die eindgebruiker, daarvoor maak je de site uiteindelijk. Wij denken mee met wat deze eindgebruiker nodig heeft, en baseren onze aanpak op jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis.

Enkele details over onze aanpak:

Mensvriendelijk

Zoekmachine-vriendelijk

Performance

Security

ui:ux afbeelding designer

User Interface (UI)

Techniek is één stap in het bouwen van een website. Usability en een goede user experience is een tweede. Maar het oog wil ook wat!

Ontwerp

Tijdens het ontwerp van uw software zorgen we er ook voor dat product de juiste uitstraling heeft, aansluit bij de doelgroep en gericht op de beste gebruikservaring. Het visuele ontwerp speelt daarbij een grote rol. Het moet aansluiten bij de branding en herkenbaar zijn. Bovendien is het belangrijk ervoor te zorgen dat de gebruiker geïnteresseerd blijft en de interface elementen voor de gebruiker toegankelijk, gemakkelijk te gebruiken en te begrijpen zijn. User interface design vindt meer plaats op de voorgrond. Het is zichtbaar voor de eindgebruiker en draait om de wow-factor. Soms zit ‘m dat in de kleine details, zoals de vorm van een knop of de lettergrootte van een tekst.

Design

Onze UI designers weten hoe ze de presentatie van de lay-out verbeteren en tegelijkertijd een goede gebruikservaring bereiken. De wireframes en ontwerpen die tijdens het UX traject gemaakt zijn vormen de blauwdruk voor de visuele invulling. Ze letten hierbij op lay-out, visuele aantrekkelijkheid, duidelijke interactieve elementen en branding.