Wij geloven in de kracht van multidisciplinaire teams. Een ervaren en op elkaar ingespeeld team geldt als voorbeeld voor de gehele organisatie en verhoogt de productiviteit én het geluksniveau van alle teamleden.

Taas uitleg Team as a Service

Huidige uitdagingen

TaaS is tot stand gekomen als hét antwoord op de huidige uitdagingen van onze klanten. Na vele gesprekken hebben we samen met onze klanten een aantal concrete pijnpunten gedefinieerd. Sommige zijn zeker geen verrassing. Het gaat namelijk om:

Dit laatste is voornamelijk relevant in de huidige arbeidsmarktomstandigheden waarmee ieder bedrijf met een ICT afdeling te maken heeft. Developer Happiness en het behoud van IT specialisten staat centraal. Bij Kabisa is dit al jaren lang zo. Mede daardoor hebben we in de afgelopen 6 jaar ieder jaar een top 3 notering weten te behalen bij ‘De beste werkgever van PW Satisaction’ en ‘Great Place to Work’.

Servicepagina TaaS afbeeldingen

Door te investeren in onze mensen en samen te werken met onze klanten aan uitdagende en interessante projecten, kunnen wij kwalitatief hoogwaardige teams van echte vakmensen binden en daarmee onze klanten optimaal (blijven) ondersteunen.

De TaaS Oplossing

Onze teams zijn aan elkaar gewend en op elkaar ingespeeld. Dat faciliteren wij met verschillende gerichte teambuilding en opleiding activiteiten door het hele jaar heen. Onze teams kunnen zo optimaal functioneren vanaf de eerste dag. Wij noemen onze teams high performing omdat ze meteen inzetbaar zijn en in staat zijn om onmiddellijk resultaten genereren. Volgens de Tuckman’s theorie ‘Stages of Group Development’* boeken zulke teams veel eerder concrete resultaten en verkorten daardoor de time-to-market.

Het pricing model van TaaS is gebaseerd op een vast tarief per team per maand (of sprint). Dit model faciliteert onze klanten een voorspelbare en overzichtelijke budgetering.

Hoe werkt TaaS

Wij geloven in de kracht van onze TaaS Teams én dat een goede voorbereiding het halve werk is. Daarom beginnen wij samenwerking met onze klanten met een Kickstart Team. Het doel van het Kickstart Team is om onze klant te ondersteunen bij het in kaart brengen van alle relevante aspecten voor dit project en helpen we alle betrokkenen om de juiste keuzes hierin te maken.

Zodra de eerste fase afgerond is en we samen een duidelijke MVP (Minimum Viable Product) en overzichtelijk backlog geformuleerd hebben gaan wij het bestaande (Kickstart) team aanvullen met de juiste development capaciteit. Dat betekent dat er geen kennis verloren gaat en dat wij zo voor een optimale overdracht kunnen zorgen.

taas afbeelding

Waarom TaaS

TaaS biedt onze klanten een aantal concrete concrete voordelen. Hieronder onze TaaS propositie in een nutshell.

Wil je meer weten over TaaS? Neem contact met ons op.