Software development is onze core-business. Wij ontwikkelen innovatieve software die naadloos aansluit bij de behoefte van de klant en eindgebruiker. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze klanten in elke fase van het proces: co-creation noemen we dat.

ASML en Kabisa Philips HueLabs applicatie by Kabisa
Sinds 2014 werkt Kabisa aan diverse projecten van ASML. Sinds 2016 zijn we betrokken bij de ontwikkeling van de Philips Hue app van Signify.

Een betrouwbare partner

Wanneer standaard niet goed genoeg is ga je zelf software ontwikkelen. Het is belangrijk om dat met een betrouwbare partner te doen. Software is complex en gemaakte keuzes kunnen grote gevolgen hebben voor de Total Cost of Ownership (TCO) op langere termijn. Als je software gaat ontwikkelen hoef je lang niet altijd vanaf nul te beginnen. We kijken samen met onze klanten welke software gekocht kan worden en welke software gebouwd moet worden. Door deze slimme mix van buy en build kunnen we de beste oplossing realiseren die past binnen een vooraf vastgesteld budget.

Klanten zoals ASML, Google en Philips kiezen voor Kabisa als partner omdat zij de kwaliteit en werkwijze van Kabisa weten te waarderen.

ASML, philips & google logos

Het is echt geweldig om samen te werken met enthousiaste en gepassioneerde developers die zich volledig inzetten om een mooi product te leveren. Om samen een droom, een visie om te zetten naar een tastbaar product dat geeft veel voldoening. - Meriete Horst | Philips Hue

De gebruiker centraal

Bij de ontwikkeling stellen we altijd de gebruiker centraal. Onze ontwikkelteams bestaan uit Software Engineers en User Experience Designers. Samen bouwen zij de oplossingen die eindgebruikers nodig hebben. We doen dit op basis van de Agile Scrum methodiek. Geen lange design fases maar werkende software vanaf de eerste sprint.

Aandacht voor kwaliteit en veiligheid

We hechten veel waarde aan kwaliteit van software. Software is alleen succesvol wanneer gebruikers het graag gebruiken. Daarom besteden wij veel aandacht aan het design van de software, maar ook aan de technische werking, performance en security. Kabisa is ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd. Alle software die wij ontwikkelen voldoet dan ook aan strenge normen op het gebied van security. Ook wordt onze software automatisch getest om regressie (het terugkeren van fouten bij nieuwe versies) te voorkomen en kwaliteit op lange termijn te borgen.

Kabisa ISO 27001 en 9001 certificering

Ruime ervaring

Kabisa heeft een uitgebreid track-record op het gebied van software development. Op onze portfolio pagina zijn diverse klant-cases en ervaringen met ons development team uitgebreid terug te lezen. We hebben niet alleen kennis en expertise in huis op het gebied van software development, maar ook mobiele apps, systeemintegratie en data processing. Onze klanten zijn multinationals en grotere spelers op de Nederlandse en internationale markt. We zijn enorm trots op onze vakmensen die van elk project een succes maken.

I love working with Kabisa! Their technical knowledge of fonts and web development is a rare combination, and means they can get things done that others would struggle to as quickly, or even at all. They have a true passion for their work and their deep appreciation for community development and best practices comes through in the quality of every project. - Dave Crossland | Google

Vakmanschap

Software Development is een ambacht. Het vergt jaren aan opleiding en oefening om een goede Software Engineer te worden. Het doorontwikkelen en jezelf verbeteren stopt nooit. We kiezen ervoor om te werken met een zorgvuldig geselecteerde set aan technologieën die we door-en-door kennen.