Steeds meer organisaties zien in dat een agile aanpak het sleutelwoord is als het gaat om snelheid, klantgerichtheid en business efficiency. Kabisa was 10 jaar geleden een van de eerste bedrijven die deze agile methodiek in de vorm van Scrum in de praktijk toepasten. Nog steeds vormt deze flexibele agile aanpak een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie.

Scrum

Het ontwikkelen van software is vaak een evolutionair proces. Specificaties evolueren of veranderen. Succesvolle projecten kenmerken zich door het verkrijgen van voortschrijdend inzicht tijdens het ontwikkelproces. Wij gebruiken Scrum om doeltreffend met deze veranderingen om te gaan. Met onze Scrum aanpak heeft u de regie in handen en kunt u nog tot aan de eindstreep aanpassingen doen. Onze klanten vinden deze intensieve manier van samenwerken inspirerend, transparant en bovenal: succesvol.

Door onze jarenlange ervaring vanuit de praktijk worden we vaak gevraagd om te helpen bij het toepassen van Scrum en de kennis over te dragen aan andere ontwikkelgroepen. Het geven van workshops en opleidingstrajecten voor succesvolle Scrum projecten wordt door onze klanten zeer gewaardeerd.

Al onze medewerkers zijn Scrum-gecertificeerd en zijn in staat om de rol van Scrum-expert te vervullen binnen een team van ontwikkelaars. Met de gedegen kennis van onze medewerkers helpt Kabisa u graag verder!