Kabisa is in Nederland marktleider op het gebied van Ruby on Rails Ontwikkeling. Kabisa beschikt over zeer ervaren Ruby on Rails developers. Ze worden ingezet bij het ontwikkelen van maatwerksoftware. Denk hierbij aan webapplicaties en bedrijfssoftware. Ook zijn de ontwikkelaars inzetbaar voor uw projecten op basis van detachering.

Ruby on Rails, ook wel vaak RoR of Rails genoemd, is een open-source framework dat in 2003 is bedacht door David Heinemeier Hansson. Sindsdien heeft het Core Development Team van Ruby on Rails dit project doorontwikkeld. Op dit moment hebben er bijna 3000 ontwikkelaars wereldwijd bijgedragen aan het Ruby on Rails Framework.

Sinds 2006 heeft Kabisa Ruby on Rails succesvol geïntroduceerd bij vele bedrijven. In het begin voornamelijk in Limburg en Noord-Brabant, maar al snel werd Kabisa ook werkzaam voor bedrijven in de rest van Nederland.

Kabisa ontwikkelt webapplicaties en maatwerksoftware door gebruik te maken van de Agile en Scrum-methode. Deze methodieken in combinatie met Ruby on Rails gaan hand in hand samen. Kabisa is hierdoor in staat om snelle en kwalitatief hoogstaande webapplicaties te leveren. Kabisa richt zich op ‘Enterprise Applicaties’ die een toegevoegde waarde hebben voor elke organisatie. Hieronder vindt u een overzicht van bedrijven waar Kabisa succesvol Ruby on Rails heeft geïmplementeerd.

Tevreden klanten zijn o.a. Philips, ASML, Yellow Brick, ViaViela, Vodafone en Seacon Logistics

Wat maakt Ruby on Rails zo goed? Ruby on Rails maakt het mogelijk om zeer snel een werkend prototype te ontwikkelen. Voor de meeste projecten kan het prototype binnen een paar weken worden opgeleverd en biedt dit de basis voor verdere ontwikkeling. Het Ruby on Rails framework is zo ontwikkeld, dat het makkelijk is om aanpassingen door te voeren op een applicatie. Doordat het mogelijk is deze veranderingen aan te brengen, kan een project helemaal worden bijgestuurd tot aan de uiteindelijke release.

De Ruby ontwikkelaar bij Kabisa werkt aan hoogwaardige toepassingen die doen wat ze zouden moeten doen. Uitsluitende werkende code is voor Kabisa niet voldoende. De code moet ook mooi zijn. Zie onze ontwikkelaars als kunstenaars die bezig zijn op een schildersdoek, werkend aan iets moois – iets waar ze trots op zijn. Voor uw organisatie betekent dit onder andere een onderhoudsvriendelijke applicatie die uitvoerig getest is.

Onze afdeling Managed Services is tevens in staat om uw (Ruby on Rails) applicatie te beheren zodat u altijd verzekerd bent van hulp in geval van calamiteiten of incidenten. Ook kunt u bij Managed Services terecht voor de hosting van uw website of webapplicatie. Voor meer informatie kunt u terecht op de service-pagina van Managed Services.

Door de jarenlange ervaring in Ruby on Rails is Kabisa ook uw partner in het verzorgen van trainingen. Deze trainingen worden gegeven in ons trainingscenter maar het is ook mogelijk om dit bij u, op locatie te doen.

Enkele kenmerken van Ruby on Rails zijn:

Overweegt u Ruby on Rails voor uw project of maatwerksoftware? Wilt u de specifieke voordelen weten die Kabisa kan bieden? Zoekt u een ‘black-belt’ Ruby on Rails programmeur, developer of consultant om uw interne projectteam uit te breiden? Of bent u op zoek naar een Ruby on Rails training op maat? Neem dan contact op met Kabisa.