Ook in 2023 is Ruby on Rails nog steeds een veelgebruikte techniek als het gaat om het ontwikkelen van webapplicaties. Kabisa is in Nederland marktleider op het gebied van Ruby on Rails ontwikkeling. We beschikken over zéér ervaren developers, gespecialiseerd in de branches Hightech, Fintech & E-Commerce.

Foto Developers Kabisa

Kabisa ontwikkelt software door gebruik te maken van de Agile en Scrum-methode. Deze methodieken in combinatie met Ruby on Rails gaan hand in hand samen. Kabisa richt zich op Enterprise Applicaties die een toegevoegde waarde hebben voor elke organisatie.

Denk hierbij aan webapplicaties en bedrijfssoftware. Onze ontwikkelaars zijn inzetbaar voor uw projecten op basis van consultancy of detachering. Onze developers zijn Scrum en SAFe gecertificeerd.

Hoe gaat Kabisa mij helpen?

De Ruby on Rails ontwikkelaar bij Kabisa werkt aan hoogwaardige toepassingen die doen wat ze zouden moeten doen. Uitsluitend werkende code is voor Kabisa niet voldoende. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap. De code moet van hoge kwaliteit zijn. Zie onze ontwikkelaars als kunstenaars die bezig zijn op een schildersdoek, werkend aan iets waar ze trots op zijn.

Daarnaast kunt u bij Kabisa terecht voor de hosting, het beheer, monitoren en updaten van Ruby on Rails applicaties. Onze Managed Services afdeling neemt uw applicatie op professionele wijze in beheer en houden deze 24/7 in de gaten.

Kabisa heeft Ruby on Rails succesvol geïntroduceerd bij vele bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn Philips, ASML & Seacon.

Klanten

Hieronder vindt u een voorbeeld van de door Kabisa ontwikkelde webshop van Fatboy® The Original. Ook dit platform is ontwikkeld in Ruby on Rails.

fatboy showcase

Voordelen van Ruby on Rails

Lees in onze blogpost waarom wij nog steeds overtuigd zijn van Ruby on Rails en waarom wij het nog steeds gebruiken.

Contact

Overweegt u Ruby on Rails te gebruiken voor uw project of maatwerksoftware? Wilt u de specifieke voordelen weten die Kabisa kan bieden? Zoekt u een ‘black-belt’ Ruby on Rails programmeur, developer of consultant om uw developmentteam mee uit te breiden? Of bent u op zoek naar een Ruby on Rails training op maat? Neem dan contact op met Kabisa.