Ook in 2019 is Ruby on Rails nog steeds een veelgebruikte techniek als het gaat om het ontwikkelen van webapplicaties. Kabisa is in Nederland marktleider op het gebied van Ruby on Rails ontwikkeling.

Kabisa ontwikkelt webapplicaties en maatwerksoftware door gebruik te maken van de Agile en Scrum-methode. Deze methodieken in combinatie met Ruby on Rails gaan hand in hand samen. Kabisa richt zich op Enterprise Applicaties die een toegevoegde waarde hebben voor elke organisatie.

Kabisa beschikt over zéér ervaren Ruby on Rails developers, gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerksoftware. Denk hierbij aan webapplicaties en bedrijfssoftware. Onze ontwikkelaars zijn inzetbaar voor uw projecten op basis van consultancy of detachering.

Hoe kan Kabisa u helpen?

De Ruby on Rails ontwikkelaar bij Kabisa werkt aan hoogwaardige toepassingen die doen wat ze zouden moeten doen. Uitsluitend werkende code is voor Kabisa niet voldoende. Wij hechten veel waarde aan vakmanschap. De code moet van hoge kwaliteit zijn. Zie onze ontwikkelaars als kunstenaars die bezig zijn op een schildersdoek, werkend aan iets waar ze trots op zijn.

Daarnaast kunt u bij Kabisa terecht voor de hosting, beheer, monitoren en updaten van uw Ruby on Rails applicatie. Onze Managed Services afdeling neemt uw applicatie op professionele wijze in beheer en houden uw applicatie 24/7 in de gaten.

Kabisa heeft Ruby on Rails succesvol geïntroduceerd bij vele bedrijven. Voorbeelden hiervan zijn Philips, Seacon Logistics, Enexis en Vodafone.

Klanten

Hieronder vindt u een voorbeeld van de door Kabisa ontwikkelde webshop van Fatboy® The Original. Ook dit platform is ontwikkeld in Ruby on Rails.

fatboy showcase

Voordelen van Ruby on Rails

Lees in onze blogpost waarom wij nog steeds overtuigd zijn van Ruby on Rails en waarom wij het nog steeds gebruiken.

Contact

Overweegt u Ruby on Rails te gebruiken voor uw project of maatwerksoftware? Wilt u de specifieke voordelen weten die Kabisa kan bieden? Zoekt u een ‘black-belt’ Ruby on Rails programmeur, developer of consultant om uw developmentteam uit te breiden? Of bent u op zoek naar een Ruby on Rails training op maat? Neem dan contact op met Kabisa.