Wist je dat Python is ontstaan in Nederland? In 1989 ontwikkeld door de Nederlander Guido van Rossum en van hobbyproject uitgegroeid tot één van de meeste bekende Open Source programmeertalen. Wat Python zo krachtig maakt, is de brede inzetbaarheid. Zo kunnen er webapplicaties worden ontwikkeld in combinatie met frameworks als Django en Flask. Maar ook voor toepassingen op het gebied van data science, machine learning en artificial intelligence is Python zeer geschikt.

Bij Kabisa beschikken we over ervaren Python developers, die jouw applicatie naar een hoger niveau kunnen brengen. Onze ontwikkelaars kunnen ook van grote waarde zijn binnen je project. Al onze developers zijn Scrum en SAFe gecertificeerd.

Hoe gaat Kabisa mij helpen?

De Python ontwikkelaar bij Kabisa werkt aan hoogwaardige toepassingen die snel zijn in gebruik en makkelijk aan te passen zijn. Uitsluitend werkende code is voor Kabisa niet voldoende. De code moet van hoge kwaliteit zijn. Pure vakmanschap. Zie onze ontwikkelaars als kunstenaars die bezig zijn op een schildersdoek, werkend aan iets waar ze trots op zijn.

Kabisa heeft diverse (grote) bedrijven ondersteund bij de ontwikkeling van Python projecten. Voorbeelden hiervan zijn Vacansoleil, Otto Workforce, Signify en Seacon.

Klanten Python Landingspage

Wij kunnen echter zelf wel vertellen dat deze projecten succesvol zijn verlopen, maar het is toch veel fijner wanneer de klant dit doet. In onderstaande video verteld Jacky Lambert (Director E-Commerce Vacansoleil) over de samenwerking met Kabisa.Voordelen van Python en Django

Contact

Ben je op zoek naar ‘black-belt’ Python & Django experts of zoek je uitbreiding van eeb developmentteam? Neem dan contact op met Kabisa of bel met een van onze experts.