Managed Services (MS) is de afdeling binnen Kabisa die verantwoordelijk is voor het onderhouden en leveren van support op uw applicaties. MS beschikt over kennisexperts op diverse gebieden zoals Ruby on Rails, Java, Python en mobiele applicaties. Daarnaast zijn MS consultants gespecialiseerd in systeembeheer en hosting vraagstukken voor professionele en bedrijfskritische applicaties.

Kabisa developer at work headphones banner

Hosten, beheren & onderhouden

MS is specialist in het hosten, beheren en onderhouden van webapplicaties. Deze applicaties worden in de Cloud gehost. Kabisa is officieel AWS Partner (Select). AWS is de grootste en meest geavanceerde provider ter wereld.

De primaire doelstelling is de beschikbaarheid te verzorgen van alle applicaties die in beheer zijn genomen en hiermee de bedrijfsvoering van onze klanten te ondersteunen. Tevens is MS verantwoordelijk voor het reageren op support vragen, het proactief voorkomen van problemen en op effectieve wijze reageren in het geval van calamiteiten. Onze diensten kunnen door middel van een Service Level Agreement (SLA) worden afgestemd op de specifieke behoefte van uw organisatie. Van het inschieten van een x-aantal tickets per week, tot aan 24/7 support.

Schaalbare, robuuste hosting omgeving

Onze clouddiensten garanderen een professionele, schaalbare en robuuste hosting-omgeving die met uw bedrijfsbehoefte kan meegroeien.

MS maakt gebruik van diverse professionele tools (o.a. Nagios) die uw applicatie continue monitoren, zodat onze medewerkers proactief kunnen handelen om incidenten te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen! Zijn er onverhoopt toch incidenten? Dan staan wij u graag direct te woord. Ons professionele helpdesk support systeem (Zendesk) zorgt ervoor dat u op elk moment op de hoogte wordt gehouden van de status van uw supportvragen.

Naast onze eigen Kabisa applicaties heeft MS applicaties in beheer van o.a. ViaViela, Philips/Signify en Vacansoleil

Workshops & Webinars

Bij Kabisa worden er door medewerkers regelmatig workshops, meetups, webinars en trainingen gegeven over (cloud)hosting of andere DevOps gerelateerde onderwerpen. Een voorbeeld hiervan is een Docker Workshop.. Dergelijke events worden altijd aangekondigd in de nieuws-sectie. Houd onze website dus in de gaten!

docker-workshop