Kabisa is gespecialiseerd in software development voor logistieke bedrijven. Bekijk snel onze mogelijkheden, wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking!

Door de digitalisering van de supply-chain gaan de ontwikkelingen in de logistiek in een rap tempo. Steeds meer klanten eisen uitgebreide informatie en willen weten waar en wanneer goederen geleverd zullen worden. Digitale communicatiestromen tussen uw organisatie en die van uw klanten & leveranciers worden steeds complexer en goede software oplossingen worden steeds belangrijker. De komst van o.a. cloud computing, big-data en Internet of Things oplossingen vragen om steeds slimmere en flexibele software oplossingen.

Hoe kan Kabisa u helpen?

Kabisa helpt logistieke bedrijven met het inrichten van een digitale supply-chain. Wij analyseren en modelleren bedrijfsprocessen en koppelingen met bestaande software systemen zoals het Warehouse Management Systeem (WMS), Transport Management Systeem (TMS), Control-tower of andere systemen zoals een Customer Relationship Management (CRM). Wij leggen digitale koppelingen met leveranciers of klanten en zorgen ervoor dat de systemen worden voorzien van het juiste dataformaat (o.a. door het doen van dataconversies en datamapping). Samen met uw medewerkers zorgen we ervoor dat alle interne en externe systemen goed met elkaar samenwerken.

Met de software oplossingen van Kabisa bent u niet langer afhankelijk van een externe partij die koppelingen voor uw organisatie implementeert. Lang wachten op externe (software) bureaus behoort tot het verleden. Met behulp van onze software zijn uw eigen applicatiebeheerders direct in staat koppelingen te realiseren, inclusief het omzetten van dataformaten zoals EDI, XML, CSV en vele anderen.

Kabisa beschikt over uitgebreide expertise en jarenlange ervaring. Wij denken continu mee met onze klanten en zoeken altijd naar manieren om uw (logistieke) processen te verbeteren. Ons belangrijkste doel is altijd om uw (zakelijke) doelen te realiseren.

Zoekt u een betrouwbare IT partner of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met onze expert.