Met onze state-of-the-art technologie en Agile aanpak zorgen we voor een productiviteitsboost waardoor je in korte tijd kunt opleveren.

Code Image low res

Hoe gaat Kabisa mij helpen?

Onze ‘black-belt’ Java consultants zijn senior software architecten met meer dan 10 jaar ervaring in Java Enterprise Edition. We hebben een extreme focus op software kwaliteit die resulteert in elegante code en een software design dat goed onderhoudbaar en eenvoudig aan te passen is. Onze Java consultants zijn tevens Scrum en SAFe gecertificeerd.

Integraties

Kabisa is gespecialiseerd in integratie van (bestaande) enterprise software systemen en deze te ontsluiten via het web of mobiele apps. Kabisa houdt van een technische uitdaging en geen berg is ons te hoog. Heeft jouw bedrijf een systeem dat je in een webapplicatie zou willen gebruiken? Kabisa consultants helpen je snel vooruit.

Overweeg jij de Java Enterprise techniek voor jouw project? Zoek je een Java specialist om je team te versterken? Of wil je weten welke doelen je samen met Kabisa kunt behalen? Neem contact met ons op!