Met onze state-of-the-art technologie en agile aanpak zorgen we voor een productiviteitsboost waardoor u in korte tijd kunt opleveren.

Onze ‘black-belt’ Java consultants zijn senior software architecten met meer dan 10 jaar ervaring in Java Enterprise Edition. We hebben een extreme focus op software kwaliteit die resulteert in elegante code en een software design dat goed onderhoudbaar is en eenvoudig aan te passen is.

Kabisa is gespecialiseerd in integratie van (bestaande) enterprise software systemen en deze te ontsluiten via het web of mobiele apps. Kabisa houdt van een technische uitdaging en geen berg is ons te hoog. Heeft uw bedrijf een systeem dat u in een webapplicatie zou willen gebruiken? Kabisa consultants helpen u snel vooruit.

Overweegt u de Java Enterprise techniek voor uw project? Zoekt u een Java specialist om uw team te versterken? Of wilt u weten welke voordelen u met Kabisa kunt behalen? Neem contact met ons op, zodat we u kunnen overtuigen van onze toegevoegde waarde voor uw bedrijf.