Kabisa is gespecialiseerd in software development voor Hightech bedrijven. Wij zijn onder andere werkzaam voor Philips & ASML. Bekijk snel onze mogelijkheden, wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking!

De hightech industrie in Nederland heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Toch hebben techbedrijven continu te maken met toenemende concurrentie en ze moeten blijven innoveren om relevant te blijven.

Hoe gaat Kabisa mij helpen?

Kabisa levert agile development teams die samen met onze klanten werken aan innovatieve software oplossingen. Daar waar anderen zich focusseren op embedded technologie, richt Kabisa zich vooral op de diensten rondom hightech producten. Wij realiseren web of mobiele applicaties en integreren verschillende (bestaande) IT systemen.

Op maat gemaakte applicaties in Java, Python & Ruby on Rails worden gecombineerd met low-code oplossingen zoals Pega, Mendix en Outsystems.

Al onze developers zijn Scrum certified. Daarnaast leveren wij Product Owners en Scrum Masters met ervaring en expertise in de hightech industrie.

Je kunt van onze teams verwachten dat we continu meedenken met onze klanten en altijd zoeken naar manieren om processen te verbeteren. Onze belangrijkste missie is altijd het bereiken van jouw (zakelijke) doelen.

Zoek je een betrouwbare IT partner of wil je meer informatie over onze oplossingen? Neem contact op via het contactformulier of bel direct met onze expert.