Omdat samenwerkingsverbanden met leveranciers en klanten continu veranderen is het belangrijk dat u een IT-systeem heeft dat in die verandering meegaat. Een van de meest praktische oplossingen is het koppelen van uw eigen IT-systemen met die van uw partners. Deze koppeling bestaat vaak uit het versturen van berichten naar elkaars systemen. EDI, XML, email, website formulieren zijn de gangbare formaten waarin berichten worden uitgewisseld.

Flux

Kabisa Flux

Kabisa Flux is een platform waarop u eenvoudig en tegen variabele kosten berichtenuitwisseling met uw klanten kunt realiseren. Met Kabisa Flux automatiseert u deze koppeling met uw partners (of binnen uw organisatie) in een grafisch model. In dit model zijn het partner systeem en uw eigen systeem begin en eindpunt van een berichtenstroom. Deze kunt u naar eigen wens instellen. U geeft zelf aan hoe een inkomend bericht van uw partner getransformeerd moet worden naar een formaat dat uw eigen systeem automatisch kan verwerken. U kunt ook aangeven dat berichten gekopieerd moeten worden en naar andere plekken in uw organisatie verspreid moeten worden, zoals bijvoorbeeld de mailbox van uw sales desk.

Uniek en gebruiksvriendelijk

Het unieke aan Kabisa Flux is dat het gebruik maakt van krachtige open source middleware componenten (Apache ServiceMix en Apache Camel) en bovendien uitermate gebruiksvriendelijk is. De krachtige functionaliteit van deze componenten vraagt specifieke IT kennis die u waarschijnlijk niet in huis heeft. Met Kabisa Flux heeft u deze specifieke kennis niet nodig, want Flux maakt op een grafische manier uw informatiestromen inzichtelijk en laat duidelijk zien wat de status van de berichten is. Door de duidelijke overzichten en notificaties houdt u grip op de koppelingen en datastromen binnen uw organisatie.

Hosten

Kabisa Flux is een bestaand product dat u naar wens kunt hosten op uw eigen infrastructuur of bij uw hosting partner. Kabisa kan het ook voor u hosten in de cloud, zodat u door ons compleet ontzorgd wordt in de communicatie met uw trading partners. Beste van alles: u betaalt nooit te veel, want u betaalt voor wat u afneemt.

Meer informatie? Neem contact met ons op. We laten u graag zien welke toegevoegde waarde Flux voor u zal hebben.