Kabisa ontwikkelt mobiele apps met behulp van Flutter. Flutter is een revolutionaire techniek waarmee native apps in recordtijd ontwikkeld kunnen worden. Flutter apps werken met één keer ontwikkelen op meerdere platforms zoals iOS, Android, Windows, Linux en macOS.

Mobile App Development Kabisa

Flutter is een open source platform dat ontwikkeld wordt door onder andere Google, Microsoft en Canonical. Bekende apps van bedrijven zoals Ebay, Signify (Philips Lighting), BMW, Google, Ebay en Alibaba zijn ontwikkeld met Flutter. In deze blogpost lees je meer achtergrondinformatie over Flutter.

Business én consumer apps

Flutter is uitermate geschikt voor het ontwikkelen van robuuste business apps. Zo ontwikkelde Kabisa bijvoorbeeld apps voor DynaGroup die gebruikt worden in logistieke processen op de werkvloer en in het veld. Deze apps moeten snel zijn in gebruik, integreren met barcode scanners, gebruik maken Single Sign On en op elk moment kunnen werken ongeacht de verbinding met (mobiel) internet.

Flutter is ook uitermate geschikt voor consumenten apps. De performance van Flutter apps doet niet onder voor apps ontwikkeld met native technologieën zoals Swift en Kotlin. Flutter heeft uitstekende ondersteuning voor animaties waarmee apps vlot en speels aanvoelen, hetgeen perfect past in de uitstraling van moderne consumenten applicaties.

GIF Flutter

Bekijk ons portfolio voor de apps die wij de afgelopen jaren ontwikkeld hebben voor klanten zoals DynaGroup, Fatboy en Buurkracht.