Kabisa is gespecialiseerd in software development voor financiële bedrijven. Bekijk snel onze mogelijkheden, wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking!

Innovatieve oplossingen

De alsmaar verbeterende technologie zorgt voor innovatie en nieuwe oplossingen voor klanten van financiële instellingen. Banken, verzekeraars en andere financiële bedrijven moeten zichzelf opnieuw uitvinden. Dat leidt tot diepgaande, permanente systemische uitdagingen voor bedrijven in de sector. De Corona crisis en continu veranderend consumentengedrag heeft ervoor gezorgd dat deze trends in een stroomversnelling terecht zijn gekomen waardoor de behoefte aan slimme, gebruiksvriendelijke technische oplossingen alleen maar groter is geworden.

Hoe gaat Kabisa mij helpen?

Kabisa teams helpen bedrijven in de financiële sector met het ontwikkelen van slimme, innovatieve en gebruiksvriendelijke software oplossingen. Aan de voorkant realiseren we web- en mobiele applicaties die direct geschikt zijn gemaakt voor alle populaire platformen. Aan de achterkant analyseren en modelleren we bedrijfsprocessen en maken we koppelingen met bestaande (interne) software systemen.

Onze dienstverlening stopt niet na het opleveren van de software. Onze professionele managed services afdeling met kennis & expertise van uw applicatie staat klaar om technische issues binnen de dag op te volgen. Wij staan 24/7 klaar voor onze klanten.

Hoge kwaliteit oplossingen

Wij denken continu mee met onze klanten en zijn altijd op zoek naar verbeterpunten in zowel proces als techniek. Wij leveren een uitzonderlijk hoge kwaliteit waardoor onze softwareoplossingen zo’n 3 tot 5 jaar langer meegaan dan die van onze concurrenten.

Zoekt u een betrouwbare IT partner of wilt u meer informatie over onze Fintech oplossingen? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met onze expert.