Elixir is een relatief nieuwe programmeertaal voor het ontwikkelen van applicaties. Hierbij is Phoenix een van de meest gebruikte frameworks voor het bouwen van webapplicaties in Elixir. Met Elixir & Phoenix kunnen schaalbare, robuuste en performante applicaties worden gemaakt. Omdat Elixir een functionele programmeertaal is, is er veel minder sprake van een global state. Hierdoor is het uitermate geschikt voor het schrijven van automatische tests. Dit zorgt voor betere kwaliteit code en zal uiteindelijk de nodige tijd en kosten besparen.

Het Phoenix framework is gemaakt door mensen die zeer nauw betrokken zijn geweest bij de ontwikkeling van Ruby on Rails. Het Framework is dan ook vergelijkbaar met Ruby on Rails, maar probeert wel van fouten te leren door bepaalde zaken net iets anders aan te pakken.

Benieuwd naar de verschillen tussen Elixir & Phoenix en Ruby on Rails? Lees onze blog: Ruby of Elixir

Elixir wordt onder andere gebruikt door grote bedrijven als: Whatsapp, Discord, MOZ, Grinder, League of Legends en Pinterest.

Hoe kan Kabisa u helpen?

Bij Kabisa geloven we in kwaliteit, elegantie, creativiteit en flexibiliteit. Elixir & Phoenix sluit dan ook erg goed aan bij onze overtuiging dat het ontwikkelen van webapplicaties eenvoudig en elegant moet zijn. Met deze mindset werken onze developers aan uw applicatie.

Kabisa ontwikkelt bedrijfskritische applicaties voor desktop en mobiel. Naast Elixir & Phoenix hebben wij ook diepgaande kennis van Ruby on Rails, Java, Python en React. Verder realiseren wij ook integratie toepassingen (middleware). Door middel van de methodieken: Agile en Scrum leveren wij eersteklas oplossingen voor onze klanten.

Onze Elixir-experts organiseren regelmatig workshops, meetups en trainingen over Elixir. Deze worden aangekondigd op de nieuwspagina van onze website. Tevens zijn onze Elixir-experts, Scrum en SAFe gecertificeerd.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een oplossing die de Kabisa Elixir developers samen met Wuunder hebben ontwikkeld. Het platform is gebouwd met gebruik van Elixir & Phoenix.

Voordelen van Elixir + Phoenix

Contact

Zoekt u ondersteuning of kennis van Elixir & Phoenix? Denkt u er over om Elixir of Phoenix te gebruiken voor uw project of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Samen met Kabisa de mogelijkheden bekijken? Vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact op.