Een website is het ‘uithangbord’ van een bedrijf. Het bepaalt hoe anderen naar u kijken. Sterker nog, status en karakter hangen af van de online presentatie. Kabisa helpt u om onderscheidend te zijn en uw imago te verbeteren in het tijdperk van de information overload.

Websites & Webshops

We realiseren complexe oplossingen daar waar het waarde toevoegt, namelijk op de front-end van uw website of webshop. Daarnaast leveren we met het - op Python gebaseerde - Wagtail CMS een betrouwbaar en flexibel back-end systeem zonder de beperkingen die pakketten als Wordpress en Drupal met zich mee brengen.

Wagtail CMS overview Wagtail Pagebuilder
Kabisa maakt gebruik van het op Python gebaseerde CMS Wagtail

Met Wagtail kunt u al uw content in één systeem beheren terwijl de informatie multi-channel beschikbaar is en hergebruikt kan worden. Uiteraard zijn zaken als security, snelheid en SEO goed geregeld. U profiteert van een cloud-oplossing die uw online aanwezigheid naar een hoger niveau brengt.

Technische kwaliteit

Als de techniek in orde is, werkt de site optimaal voor alle bezoekers — van mensen met een mobiele telefoon op een trage verbinding, tot en met de gloednieuwe desktop op kantoor.

User Experience

Een technisch degelijke site maken is fijn, maar hij moet ook prettig in het gebruik zijn. Usability en een goede UX (user experience) zijn dé sleutels tot een effectieve, efficiënte site en een tevreden eindgebruiker. En voor die eindgebruiker, daarvoor maakt u de site uiteindelijk. Wij denken mee met wat deze eindgebruiker nodig heeft, en baseren onze aanpak op jarenlange ervaring en uitgebreide vakkennis.

afbeelding ui:ux

User Interface

Het oog wil ook wat! Tijdens het ontwerp van uw software zorgen we er voor dat het product de juiste uitstraling heeft, aansluit bij de doelgroep en gericht is op de beste gebruikservaring. Kortom, een professionele User Interface.