Hét visitekaartje van je bedrijf. Niet geheel onbelangrijk dus. Kabisa tilt de technische werking, UX/UI, het design en de online vindbaarheid van jouw website of webshop naar een hoger niveau!

websites fatboy by Kabisa websites vacansoleil voorbeeld
De webshops van Fatboy & Vacansoleil zijn gemaakt door (en in beheer van) Kabisa.

“We zien Kabisa als een partner, niet als een externe ICT partij” - Jacky Lambert | Vacansoleil

Content Management Systeem

Een Content Management Systeem is een softwareoplossing die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Bij een traditioneel CMS als WordPress bewerk en bewaar je de content bij de site zelf. Hierdoor krijg je regelmatig te maken met updates, onderhoud, foutmeldingen en andere technische issues die jouw aandacht opeisen. Wij nemen deze storende en omslachtige randzaken voor onze rekening.

Voor het beheer van de content gebruiken wij Wagtail, een service die toegespitst is op het schrijven en publiceren van content. De focus van Wagtail ligt op eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, zodat jouw bedrijf zich volledig op de content kan richten.

Met Wagtail staat je content in the cloud, geheel gescheiden van het eindproduct. Door deze scheiding van inhoud en presentatie is al jouw content overal inzetbaar (website, mobiele app, etc.). Ook is je site niet gebonden aan de technische beperkingen die een traditioneel CMS oplegt, maar hebben wij alle vrijheid om vakkundig maatwerk te leveren.

Wagtail CMS overview Wagtail Pagebuilder
Kabisa maakt gebruik van het op Python gebaseerde CMS Wagtail

Content en presentatie

Een website staat op twee pilaren: content en presentatie. De content is de inhoud van een website: de tekst en afbeeldingen waarmee je jouw verhaal vertelt. De presentatie is de vorm van een website: de vormgeving en techniek. Kabisa is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatief hoogstaande websites, en biedt oplossingen voor deze twee pilaren van een succesvolle site.

Technische kwaliteit

Als de techniek in orde is, werkt de site optimaal voor alle bezoekers — van mensen met een mobiele telefoon op een trage verbinding, tot en met de gloednieuwe desktop op kantoor.

We maken de site toegankelijk voor mensen en zoekmachines. Een toegankelijke website zorgt ervoor dat iedereen er gebruik van kan maken. Dat zijn dus mensen die slechtziend zijn of geen muis kunnen gebruiken, maar ook zoekmachines. Niet alleen wordt de site daardoor beter gevonden, Google deelt hiervoor ook pluspunten uit waardoor de ranking stijgt.

Augmented Reality

Voor al onze klanten proberen we te werken met de meest innovatieve tools & technieken. Zo hebben we voor Fatboy een AR functie toegevoegd aan de webshop. Of dat ook mogelijk is in jouw webshop? Natuurlijk! Het enige wat hiervoor nodig is zijn 3D modellen van producten. Meestal zijn deze modellen eenvoudig beschikbaar bij de fabrikant waar je producten vandaan komen. Vervolgens gaan wij samen aan de slag om te kijken hoe we AR het beste tot zijn recht kunnen laten komen in jouw webshop.

AR demo QR code

“Ik zie de developers bij Kabisa als ‘vriendelijke nerds’. Ze zijn technisch, maar prima in staat om de vertaalslag te maken zodat een ‘leek’ het ook begrijpt. Het is erg fijn om met ze samen te werken” - Tom de Vos | Fatboy