Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte e-commerce oplossing? Bekijk hier de mogelijkheden! Wij staan altijd open voor een vrijblijvende kennismaking.

De steeds veranderende wereld van e-commerce is soms beangstigend. Het biedt echter ook veel kansen voor bedrijven die in staat zijn de competitie voor te blijven. Elk jaar zijn er veranderingen die uitdagingen zijn, maar ons kunnen helpen om activiteiten te laten groeien. Zo zijn er wereldwijd gerenommeerde merken die zich bezighouden met voice-commerce – het bestellen van goederen met behulp van een stem-assistent zoals Alexa van Amazon. Of wat te denken van de vele mogelijkheden op het gebied van Augmented en Virtual reality zodat een product kan worden ‘uitgeprobeerd’ voordat het wordt gekocht?

We zien een trend van headless shops waarmee de online winkelier het backend systeem loskoppelt van de traditionele online store om hiermee ook andere kanalen te bedienen. Bijvoorbeeld met behulp van Progressive Web Applications (PWA) waarmee een veel betere klantervaring bereikt kan worden dan met een responsive webshop. Om nog maar te zwijgen over de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie (AI en machine learning), big-data en cloudcomputing.

Kortom, e-commerce beperkt zich niet langer meer tot het beheren van een online shop maar is veranderd in een omgeving waar IT en software een steeds belangrijkere rol innemen.

Hoe gaat Kabisa mij helpen?

Kabisa helpt online retailers met het realiseren van een omgeving die de hoogst mogelijke conversie geeft. Wij stellen uw bedrijf centraal en richten een systeem in dat bestaat uit praktijk geteste software componenten die de bedrijfsvoering versterken. We maken gebruik van uw bestaande applicaties of introduceren deze waar nodig. We maken koppelingen met o.a. uw PIM, ERP of CRM systeem. Daarnaast zorgen we voor een naadloze integratie richting de bekende marktplaatsen zoals Amazon.nl of Bol.com. Voor een optimale gebruikerservaring zorgen we voor een PWA mobile app zodat uw klanten vanuit één webpagina een bestelling kunnen doen.

We zouden het bijna vergeten, maar Kabisa kan natuurlijk ook helpen met het realiseren van een gebruiksvriendelijke webshop.

Kabisa beschikt over uitgebreide expertise en jarenlange ervaring als het gaat om softwaredevelopment binnen de e-commerce branche. Wij denken continu mee met onze klanten en zoeken altijd naar manieren om uw (e-commerce) processen te verbeteren. Ons belangrijkste doel is altijd om jouw (zakelijke) doelen te realiseren.

Zoekt u een betrouwbare IT partner of wilt u meer informatie over onze oplossingen? Neem contact op via ons contactformulier of bel direct met onze expert.