Met ChatGPT plugins kun je gebruikers laten interacteren met je eigen applicatie, vanuit ChatGPT. De integratie van zo’n plugin kan de interacties met klanten aanzienlijk verbeteren en de werklast van menselijke klantenservicemedewerkers verminderen, wat zorgt voor grote kostenbesparingen.

Hey ChatGPT! Toon mij een mooie grote Philips Hue multi-color buitenlamp van minimaal 40 centimeter hoog. Het liefst niet veel meer dan €200,-.”

Whitepaper ChatGPT Plugins (297 x 210 mm)

ChatGPT Plugins voor Hightech, Fintech & E-commerce bedrijven

Hightech bedrijven kunnen ChatGPT inzetten om alle vragen rondom het gebruik van machines te beantwoorden. Hierdoor gaat de kwaliteit van het personeel, dat antwoord krijgt op al hun vragen, omhoog. Fintech bedrijven kunnen via ChatGPT financieel advies verlenen of realtime data aanbieden aan hun klanten. Denk hierbij aan een pensioensbelegger die je via ChatGPT voorziet van alle nieuwste regels rondom pensioenen, een hypotheekverstrekker die actuele rentepercentages afgeeft of een bank die klanten tips geeft om te sparen.

Door de integratie van ChatGPT in de E-commerce kunnen klanten veel betere antwoorden krijgen op hun vragen, wat resulteert in een efficiënte en naadloze klantbeleving en kostenbesparing doordat er minder behoefte is aan klantenservicemedewerkers. Bovendien kan het AI-model worden gevoed met realtime informatie uit eigen systemen zoals productaanbod en prijzen, waardoor de omzet kan worden verhoogd.

De ChatGPT Integratie is een op maat gemaakte service die ervoor zorgt dat de integratie voldoet aan de specifieke behoeften en doelen van elk bedrijf. Ons team werkt nauw samen met klanten om hun zakelijke behoeften en doelen te begrijpen en zorgt ervoor dat jouw data binnen de kortste keren terug te vinden is in ChatGPT.

Waarom ChatGPT Plugins?

ChatGPT plugins zijn nieuw in de markt. Er zijn dus nog niet veel voorbeelden beschikbaar. Een typisch voorbeeld van een ChatGPT plugin dat tot de verbeelding spreekt is de plugin van ​​Expedia.

De reisorganisatie heeft haar app gekoppeld met ChatGPT om gebruikers een meer gepersonaliseerde en intuïtieve reiservaring te bieden. Gebruikers kunnen een gesprek starten over hun reisbehoeften en gepersonaliseerde aanbevelingen ontvangen over bestemmingen, vervoer, accommodaties en activiteiten. De chat functionaliteit maakt gebruik van Natural Language Processing en Machine Learning om de vragen van gebruikers te begrijpen en hen relevante en nauwkeurige antwoorden te geven.

Om naast het geven van adviezen de gebruikerservaring verder te verbeteren markeert de applicatie automatisch de hotels die het aanbeveelt in het gesprek, waardoor gebruikers tijd en moeite besparen bij het boekingsproces.

Dus Expedia: “Kun je wat betaalbare hotels in Praag aanbevelen voor een weekendtrip met een paar vrienden?”

Bekijk ook ons whitepaper over ChatGPT Plugins via de knop hieronder.

Hoogwaardige toepassingen & vakmanschap

Bij Kabisa bouwen we hoogwaardige toepassingen die snel in gebruik worden genomen en makkelijk aan te passen zijn. Uitsluitend werkende code is voor Kabisa niet voldoende. De code moet van hoge kwaliteit zijn. Pure vakmanschap. Zie onze ontwikkelaars als kunstenaars die bezig zijn op een schildersdoek, werkend aan iets waar ze trots op zijn.

Kabisa heeft diverse bedrijven ondersteund bij de ontwikkeling van softwareprojecten. Voorbeelden hiervan zijn hieronder te vinden.

aantal klanten kabisa

Contact

De toegevoegde waarde van ChatGPT-plugins voor jouw bedrijf ontdekken? Ons team van developers staat klaar om jou te helpen bij het implementeren van deze geavanceerde AI-technologie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.