Kabisa is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele maatwerkapplicaties. Deze worden (bij voorkeur) in de Cloud gehost. Kabisa heeft als cloudprovider voor Amazon Web Services (AWS) gekozen. AWS is de grootste en meest geavanceerde provider ter wereld.

Amazon web services main imagekopie

Binnen Kabisa is de afdeling Managed Services de voortrekker als het gaat om het opzetten en beheren van schaalbare infrastructuren binnen AWS, evenals het migreren van bestaande servers naar de cloud.

Het Managed Services team bestaat uit gecertificeerde AWS specialisten. Door deze aantoonbare expertise is Kabisa officieel AWS Partner (standaard) geworden. Dit partnerschap maakt het mogelijk om klanten nog beter van dienst te zijn.

Naast bovenstaande specialismen verzorgen onze Cloud Professionals workshops over AWS en Infrastructure as Code. Hiervoor wordt Terraform gebruikt. Terraform is een tool voor het bouwen en beheren van infrastructuur op een efficiënte en veilige manier.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt? Bent u op zoek naar kennis op het gebied van AWS? Zoekt u een partner die u kan helpen met het verhuizen van uw oplossingen naar de Cloud/AWS? Bent u op zoek naar black-belt AWS & Cloud experts? Neem dan contact op met Kabisa of bel met een van onze experts.