Groeit het aantal gebruikers van jouw (web)applicatie en ben je op zoek naar een solide schaalbare hosting oplossing die ontworpen is voor stabiele groei? Is je webapplicatie toe aan een volgende stap? Ga je overstappen naar dé cloud?

Bij Kabisa geloven we in de kracht van Amazon Web Services (AWS). Door slim gebruik te maken van geavanceerde technieken die AWS aanbiedt, kunnen wij jouw webapplicatie hosten op een schaalbare, high-available en kostenefficiënte manier.

Kabisa is officieel AWS Consulting Partner (Select).

AWS Select Partner Kabisa

Kabisa is gespecialiseerd in het ontwikkelen en hosten van bedrijfskritische webapplicaties. Kabisa kan het verschil maken! Dat we dit goed kunnen bewijzen we keer op keer door een stabiele omgeving neer te zetten en tegelijkertijd kosten te besparen.


De voordelen voor uw organisatie zijn:

Onze DevOps engineers zijn AWS gecertificeerd en door onze expertise en ervaring zijn we officieel partner van AWS. Daarnaast zijn onze DevOps engineers ook nog eens ervaren developers in o.a. Java, Ruby on Rails en Python.

Hoe ziet onze hosting oplossing eruit?

webapplication infrastructure

Hierboven is een schematische weergave van een Web Application Infrastructure afgebeeld zoals wij die implementeren voor onze klanten. Hierbij maakt Kabisa gebruik van de modulaire container technologie genaamd Docker. De containers draaien in een schaalbaar cluster (AWS Elastic Container Service). De volledige omgeving draait simultaan op drie verschillende locaties (AWS Availability Zones), zodat er geen probleem is wanneer er een storing is in één van de datacenters. Dit geldt ook voor de database (AWS Amazon RDS) die ook in meerdere Availability Zones actief is. Al het verkeer gaat via een load balancer (AWS Application Load Balancer) die uiteraard high available is uitgerust.

Een klant aan het woord

Kabisa heeft voor de klant ViaViela een schaalbare infrastructuur geïmplementeerd. Dit heeft Managed Services in het verleden o.a. voor gastouderbureau ViaViela gerealiseerd.

Met Amazon Web Services kunnen wij snel schakelen. Daarnaast levert het een besparing van 25% aan hostingkosten op.

Bekijk de volledige case:


Contact

Ben je op zoek naar kennis op het gebied van AWS of zoek je een partner die kan helpen met een migratie naar de Cloud/AWS? Neem dan contact op met Kabisa of bel met een van onze experts.