Kabisa is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele maatwerkapplicaties. Deze worden (bij voorkeur) in de Cloud gehost. Kabisa heeft als cloudprovider voor Amazon Web Services (AWS) gekozen. AWS is de grootste en meest geavanceerde provider ter wereld.


Binnen Kabisa is de afdeling Managed Services verantwoordelijk voor het opzetten en beheren van schaalbare infrastructuren binnen AWS. Ook zijn ze gespecialiseerd in het migreren van bestaande oplossingen naar de cloud. Dit heeft Managed Services in het verleden onder andere voor gastouderbureau ViaViela gerealiseerd. Naast het feit dat de nieuwe situatie een stuk betrouwbaarder en veiliger is geworden, geeft ViaViela ook aan dat de migratie een kostenbesparing van 20 tot 25% heeft opgeleverd.Het Managed Services team bestaat uit gecertificeerde AWS specialisten. Door deze aantoonbare expertise is Kabisa officieel AWS Partner (standaard) geworden. Dit partnerschap maakt het mogelijk om klanten nog beter van dienst te zijn.

Naast bovenstaande specialismen verzorgen onze Cloud Professionals workshops over AWS en Infrastructure as Code. Hiervoor wordt Terraform gebruikt. Terraform is een tool voor het bouwen en beheren van infrastructuur op een efficiënte en veilige manier.

Contact

Bent u geïnteresseerd geraakt? Bent u op zoek naar kennis op het gebied van AWS? Zoekt u een partner die u kan helpen met het verhuizen van uw oplossingen naar de Cloud/AWS? Bent u op zoek naar black-belt AWS & Cloud experts? Neem dan contact op met Kabisa of bel met een van onze experts.