KIVI

Kabisa heeft voor KIVI een online professional development tool (OPD-tool) ontwikkeld. Dit is een online platform gericht op technisch ingenieurs waarmee zij hun persoonlijke ontwikkeling strategisch kunnen plannen, monitoren en analyseren.

De OPD-tool kan tevens worden gebruikt voor het opbouwen van een (persoonlijk) portfolio.

De tool is vanaf de grond af ontwikkeld, dit omdat er een aantal specifieke eisen waren gesteld. De tool is erg makkelijk te gebruiken en kan flexibel ingezet worden. Binnen KIVI worden alle ingenieurs disciplines vertegenwoordigd, daarom is de tool voor ingenieurs in elk stadium van hun carrière te gebruiken. Het wordt gebruikt als één centrale plek waar je strategische kunt plannen, waar je rapportages uit kunt halen en bouwen aan je persoonlijke portfolio. Ingenieurs kunnen aan de hand van de OPD zichzelf beter maken en uiteindelijk doorgroeien tot bijvoorbeeld Chartered of Incorporated ingenieur.

De webapplicatie is ontwikkeld met Ruby on Rails. Voor de front-end is het JavaScript-framework React gebruikt. De afdeling Managed Services zorgt dat de applicatie wordt onderhouden en dat er support wordt geleverd bij incidenten.

Wil je meer weten over de samenwerking tussen KIVI en Kabisa? Lees dan ons interview met Kabisa.

"Bij Kabisa zien we dat er heel goed wordt meegedacht. Kabisa is betrouwbaar en voorspelbaar. Dat maakt ze uniek."

Micaela dos Ramos - KIVI