Janshen-Hahnraths Group

Janshen-Hahnraths Group is het moederbedrijf van Fair Play Casino; een innovative speler binnen de speelautomatenbranche.

Data-driven

Binnen deze branche komen steeds meer data-driven applicaties kijken waarbij real-time communicatie cruciaal is. Om de veranderingen en innovatie bij te kunnen houden was Janshen-Hahnraths op zoek naar een oplossing waarbij low-code en dus snelle integratie van belang zijn. De migratie van bestaande systemen en de integratie met andere systemen binnen het applicatielandschap dreef Janshen Hahnraths’ behoefte voor een Enterprise Service Bus (ESB).

Dovetail

Dovetail is een ESB waarmee het mogelijk is om super snel dataintegraties te realiseren. Door de gebruiksvriendelijke interface is er geen code nodig en kunnen medewerkers snel worden opgeleid om integraties te implementeren.

Projecthistorie

Als reseller van Dovetail heeft Kabisa in eerste instantie een Proof of Concept opgezet om de eenvoud en ontwikkelsnelheid te bewijzen. Vervolgens heeft Kabisa de set-up van Dovetail en training voor de medewerkers van Janshen-Hahnraths verzorgd. Sindsdien kunnen er, zonder tussenkomst van Kabisa, zelf integraties worden geïmplementeerd.

Om de communicatie soepel te laten verlopen zijn de werkzaamheden voornamelijk op locatie bij Janshen-Hahnraths uitgevoerd. De trainingen waren face-to-face en interactief. Middels de kennisdeling van Kabisa konden medewerkers van Janshen-Hahnraths binnen de kortste keren zelf aan de slag met het koppelen van systemen.

Innovatie

De verwachting is dat Janshen-Hahnraths in de nabije toekomst veel nieuwe, innoverende systemen aan zal sluiten. Denk hierbij aan Artificial Intelligence, gezichtsherkenning en andere big-data toepassingen.

Verder heeft Kabisa hier weinig zicht op; de klant is volledig in staat om zelf een onbeperkt aantal nieuwe koppelingen aan te sluiten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

"Met de aanpak van Kabisa werk je samen - al lerend - naar een einddoel. Succes is hierbij bijna gegarandeerd."

Paul Jacobs - Janshen-Hahnraths