IJsvogel

IJsvogel is het moederbedrijf van de formules Boerenbond en Pets Place. Kabisa’s Dovetail product zorgt o.a. voor koppelingen tussen databases. Hierdoor is het voor bovenstaande retailers mogelijk om te verkopen via Bol.com.

Pets Place is de grootste dierenspeciaalzaak van Nederland met het grootste assortiment. Boerenbond is de lokale expert voor huis, tuin en buitenleven.

Kabisa is Premium Reseller van de ESB-oplossing Dovetail. IJsvogel Retail heeft voor Dovetail gekozen uit een shortlist van drie partijen. Kabisa heeft met het opgestelde “Proof of Concept” IJsvogel de praktische werking van Dovetail laten zien.

IJsvogel heeft gekozen voor Dovetail, omdat het een laagdrempelig pakket is, waarbij IJsvogel zelf heel makkelijk zaken kan muteren en faciliteren binnen de gebruiksorganisatie. Kabisa heeft een Dovetail training van circa twee dagen verzorgd voor personeelsleden van IJsvogel. Sindsdien kan IJsv ogel zelf – door gebruik te maken van Dovetail – integraties bouwen en beheren.

“Dovetail is voor ons heel belangrijk. Het biedt ons de mogelijkheid zelf koppelingen te bouwen. Waar wij voorheen vooral afhaneklijk waren van externe leveranciers, kunnen we nu heel veel zelf doen. Het voelt heel lekker dat we snel kunnen reageren op ontwikkelingen.”

Kabisa Managed Services heeft gezorgd voor een cloudoplossing die gebruik maakt van IJsvogel’s interne systemen. Deze zijn in een shared netwerk geplaatst.

Wanneer er Dovetail updates benodigd zijn door bijvoorbeeld nieuwe features of security patches, zorgt Kabisa hiervoor. Ook na de aanschaf van het product blijft Kabisa dus betrokken bij het project.

"Dovetail is een ontzettend makkelijk product en helemaal zelf gebouwd door Kabisa, cool!"

Herman Holterman - IJsvogel