Creative Group

Creative Group is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoge volume platforms voor het verkopen, verzenden of uitwisselen van e-value. Naast het meedraaien in Scrum teams heeft Kabisa advies gegeven op diverse onderdelen.

Zij hebben hiervoor meerdere online labels in de markt gezet. Voorbeelden hiervan zijn recharge.com, beltegoed.nl en giftcards.nl.

De huidige applicaties zijn geschreven in Ruby on Rails en PHP. Creative Group wil de schaalbaarheid van de platforms verbeteren. Hierdoor is o.a. de functionaliteit van de backend opgedeeld in micro services en de backend gescheiden van de front-end opgezet. Op deze manier wordt het platform voorbereid om verdere groei mogelijk te maken.

De ontwikkelaars van Kabisa hebben gewerkt binnen verschillende teams in het bedrijf. Naast het meedraaien in Scrum teams heeft Kabisa ook advies gegeven over de volgende onderwerpen: het toepassen van Scrum binnen de dagelijkse development workflow, integreren van Vue.js met GraphQL in een Ruby on Rails applicatie en het opzetten en bijhouden van goede geautomatiseerde tests.