BuyBay

Voor veel bedrijven is het retourbeleid een ingewikkeld en bewerkelijk proces. BuyBay levert software en verwerkt en verkoopt geretourneerde producten voor winkeliers, e-commerce partijen, distributeurs en merken. Door de inzet van pricing-algoritmes, software en marketplaces, zorgt BuyBay altijd voor een perfecte match met een geschikte koper voor optimale winst.

Vault SaaS

Kabisa heeft voor BuyBay Vault SaaS ontwikkeld. Vault SaaS is bestemd voor webshop leveranciers en logistieke partijen die in hun eigen warehouse retouren afhandelen en kan worden gebruikt om de interne logistieke retourenstroom te sturen. Het werkt als volgt: een pakketje kan middels slimme en zelfgemaakte regels, gecontroleerd, gesorteerd en gerouteerd worden zodat deze uiteindelijk via het juiste kanaal weer te koop kan worden aangeboden.

Buybay omslagfoto

Integratie oplossingen

Door Kabisa wordt een API aangeboden voor een OMS (Order Management Systeem) en is de integratie met labelprinters en scanners mogelijk gemaakt. Daarnaast maakt Vault Saas koppelingen met PIM (Product Information Management) systemen.

De software wordt op dit moment al gebruikt door twee klanten van BuyBay - carriers die “lost & found” pakketten afhandelen. Vault SaaS zorgt ervoor dat het gevonden pakket geregistreerd en verwerkt wordt en zo weer terug kan worden gestuurd naar de rechtmatige eigenaar.

Kabisa zet de integratietool Dovetail in om voor klanten van BuyBay het proces omtrent de retourenstroom via het warehouse van BuyBay te laten lopen.

Managed Services

Het Managed Services team van Kabisa heeft gezorgd voor een sterke infrastructuur en houdt Vault Saas in de lucht middels het aanbieden van stabiele cloudhosting.

Kabisa kijkt terug op een prettige samenwerking met een mooi eindresultaat. Zeker een project die voldoet aan onze vereisten voor de Kabisa Trotsmuur!

Software specialist in Logistiek

Kabisa is een software specialist met veel ervaring in de logistieke sector. Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw onderneming? Neem even contact op middels onderstaand formulier en dan brengen we samen de mogelijkheden in kaart.