Belron

Kabisa heeft voor Belron® International Ltd een mobiele business app ontwikkeld. Deze app is een digitale versie van het technische handboek van Belron® International Ltd. In de app vindt de gebruiker werkprocedures, productinformatie en algemene informatie die de monteurs helpen om ruiten van auto’s volgens de Belron® procedure te repareren of te vervangen.

In een zeer korte tijd van enkele maanden is het Kabisa gelukt om een complete applicatie te ontwikkelen die op dit moment uitgerold wordt naar de 1.300 monteurs van Carglass Germany. In de nabije toekomst zullen meer landen volgen.

De app zorgt ervoor dat montage procedures veel sneller bij de monteurs terecht komen. Tevens kunnen updates van deze procedures sneller worden gedistribueerd en kan er op deze manier veel effectiever worden gewerkt. De app is dusdanig opgezet dat deze volledig offline kan worden gebruikt. Zodra een internetverbinding beschikbaar is, wordt de nieuwe content (afbeeldingen en tekst) op de telefoon gedownload. De cross mobile app is ontwikkeld in het Maji Mobile Framework. De front-end van de applicatie is gebouwd met React. De applicatie wordt gehost op een serverless infrastructuur bij Cloudhoster Amazon AWS.