Backbase

Kabisa heeft voor Backbase Academy de webapplicatie Trails ontwikkeld. Een custom systeem met online leerpaden ter ondersteuning van de huidige in-house en on-site trainingsprogramma’s.

Over Backbase

Het Backbase ‘Omni-Channel Digitale Banking Platform’ stelt financiële instellingen in staat om hun digitale transformatie te versnellen om effectief te kunnen concurreren in de huidige digitale wereld. Het verenigt functionaliteit van traditionele software met nieuwe geavanceerde fintech-mogelijkheden tot een naadloze digitale klantervaring. Hiermee zijn ze voorloper op het gebied van fintech oplossing van moderne banken.

De Backbase Academy is het startpunt voor Backbase Developers en biedt ze de nodige ‘in-depth’ kennis over Backbase producten en de implementatie daarvan. The Academy biedt in-house, on-site en online trainingsprogramma’s aan.

Trails

Kabisa heeft voor Backbase Academy de webapplicatie Trails ontwikkeld. Een custom systeem met online leerpaden ter ondersteuning van de huidige in-house en on-site trainingsprogramma’s. Hiermee kunnen developers over een verscheidenheid aan onderwerpen een online traject volgen om zo beter voorbereid aan de implementatie van hun software kunnen werken. Kabisa heeft dit systeem volledig geïntegreerd met hun huidige community software om een zo ‘seamless’ mogelijke ervaring voor hun klanten te waarborgen.

Asciidoc

Naast het ontwikkelen van dit platform heeft Kabisa tevens gewerkt aan het ontwikkelen van een custom Asciidoc(vergelijkbaar met Markdown) convertor zodat Technical Writers eenvoudig en gemakkelijk de content voor Trails kunnen schrijven en publiceren. Uiteraard in elke stap van dit process blijft Kabisa nauw betrokken bij het optimaliseren van dit process.

Redesign

Als laatste heeft Kabisa gezorgd dat de nieuwe designs voor de community website in detail werden geïmplementeerd en hebben we ook een systeem ontwikkeld waarbij de website volledig gepersonaliseerde data weergeeft om de ervaring naar klanten nog meer te personaliseren.