ASML

Sinds 2014 werkt Kabisa samen met ASML. Waar Kabisa begonnen is met het leveren van één consultant ter versterking van een ASML Development Team, heeft de samenwerking zich door de jaren heen verder uitgebreid.

ASML

ASML is een Nederlands hightechbedrijf met het hoofdkantoor in Veldhoven. Het bedrijf heeft vestigingen over de hele wereld, waaronder een groot aantal in Azië en de Verenigde Staten.

Machines voor (computer-)chips

ASML bouwt machines waarmee (computer-)chips gemaakt kunnen worden. Zo’n 85% van alle chips, te vinden in je telefoon, laptop, vliegtuigen, auto’s en huishoudelijke apparaten, zijn gemaakt met machines van ASML.

ASML Experience center - Kabisa

In dit artikel van NPO Focus wordt er verder ingezoomd op het bedrijf ASML.

Samenwerking

Sinds 2014 werkt Kabisa samen met ASML. Waar Kabisa begonnen is met het leveren van één consultant ter versterking van een ASML Development Team, heeft de samenwerking zich verder uitgebreid. Meerdere Kabisanen zijn op dit moment, verdeeld over diverse teams, actief voor ASML. We zijn trots op het vertrouwen dat ASML al jaren uitspreekt in Kabisa en de mooie projecten die er zijn afgerond.

Trots Muur

Pas wanneer een project na afloop voldoet aan strenge criteria mag deze aan onze Trots muur worden gehangen. ASML is met een groot aantal goed verlopen projecten hofleverancier geworden.

SAFe

In enterprise organisaties zoals ASML, wordt Scrum vaak op grote(re) schaal toegepast. Om ervoor te zorgen dat niet alleen de development teams, maar de hele organisatie een Agile mindset adopteert wordt het Scaled Agile Framework ingezet door Kabisa.

Onze consultants zijn ervaren in het werken in een SAFe omgeving en kunnen onderdeel van een Agile Release Train zijn of werken ten behoeve van een Value Stream. Onze Certified SAFe Scrum Masters zijn in staat om de development teams te ondersteunen in de Agile werkwijze en zorgen voor een optimale output.

Specialist in Hightech

Door onze ervaring in de Hightech branche zijn wij snel up-and-running binnen uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden!