Portfolio

Kabisa is een snelgroeiend maatwerksoftware bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van web- en mobiele applicaties. In de afgelopen 15 jaar zijn er meer dan 350 projecten succesvol afgerond. Bekijk hieronder enkele klantcases.

Philips Hue

Philips Hue is een slim verlichtingssysteem van Signify dat de manier waarop mensen hun huis verlichten wil veranderen over de hele wereld. Signify is altijd op zoek naar nieuwe manieren om consumenten te voorzien van extra functionaliteiten zodat ze hun huis slimmer kunnen inrichten. Kabisa levert al sinds 2015 een belangrijke bijdrage aan het succes van Philips Hue.

Bekijk deze case

Google

Google is … Oké, we besparen je wat leeswerk. Je weet vast en zeker al wie Google is. Om deze reden zijn we dan ook extra trots dat we tot op heden al zeven projecten mochten uitvoeren voor deze internetgigant.

Bekijk deze case

KNMI

Het KNMI adviseert en waarschuwt de samenleving om risico’s op het gebied van weer, klimaat en seismologie terug te dringen en schade en letsel te beperken. Met hoogwaardige kennis en technologie plus een uitgebreid meetnetwerk biedt het KNMI producten en diensten die bijdragen aan de veiligheid, bereikbaarheid, leefbaarheid en welvaart van Nederland.

Bekijk deze case

Vacansoleil

Vacansoleil is de grootste campingaanbieder van Europa. Ze zijn actief in elf verkooplanden met zestien bestemmingslanden. Daarnaast hebben ze ongeveer vijfhonderd campings in het portfolio. Om de website van Vacansoleil op een goede manier aan te kunnen sluiten op een nieuw backend systeem, heeft Kabisa samen met Vacansoleil de kwaliteit van de code verbeterd.

Bekijk deze case

DynaGroup

Kabisa is specialist in het ontwikkelen van software voor bedrijven uit de Hightech, E-Commerce & Fintech branches. Zo is er de afgelopen periode gewerkt aan een mobiele app voor DynaGroup.

Bekijk deze case

BuyBay

Voor veel bedrijven is het retourbeleid een ingewikkeld en bewerkelijk proces. BuyBay levert software en verwerkt en verkoopt geretourneerde producten voor winkeliers, e-commerce partijen, distributeurs en merken. Door de inzet van pricing-algoritmes, software en marketplaces, zorgt BuyBay altijd voor een perfecte match met een geschikte koper voor optimale winst.

Bekijk deze case

IJsvogel

IJsvogel is het moederbedrijf van de formules Boerenbond en Pets Place. Kabisa’s Dovetail product zorgt o.a. voor koppelingen tussen databases. Hierdoor is het voor bovenstaande retailers mogelijk om te verkopen via Bol.com.

Bekijk deze case

Brick Parking Enforcement

Brick Parking Enforcement is marktleider op het gebied van e-handhaving. Met de door Kabisa ontwikkelde mobiele applicatie en bijbehorende web-portal kan BPE snel en efficient haar handhavingstaken uitvoeren. Kabisa is verantwoordelijk voor het volledige technische ontwerp en realisatie en heeft in samenwerking met een BPE team in 2013 het volledige systeem vernieuwd en up-to-date gebracht.

Bekijk deze case

Creative Group

Creative Group is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoge volume platforms voor het verkopen, verzenden of uitwisselen van e-value. Naast het meedraaien in Scrum teams heeft Kabisa advies gegeven op diverse onderdelen.

Bekijk deze case

Philips Home Lighting

De Home Lighting Designer is een web applicatie die het verkoopproces van Philips lampen en armaturen ondersteunt. Deze maakt gebruik van de nieuwste browsertechnieken waardoor een klant een realistische impressie kan krijgen van het effect van een lamp of armatuur in een leefruimte. Kabisa is in dit project verantwoordelijk geweest voor het technische ontwerp en realisatie.

Bekijk deze case

Belron

Kabisa heeft voor Belron® International Ltd een mobiele business app ontwikkeld. Deze app is een digitale versie van het technische handboek van Belron® International Ltd. In de app vindt de gebruiker werkprocedures, productinformatie en algemene informatie die de monteurs helpen om ruiten van auto’s volgens de Belron® procedure te repareren of te vervangen.

Bekijk deze case

Backbase

Kabisa heeft voor Backbase Academy de webapplicatie Trails ontwikkeld. Een custom systeem met online leerpaden ter ondersteuning van de huidige in-house en on-site trainingsprogramma’s.

Bekijk deze case