Portfolio

Kabisa maakt web applicaties en enterprise mobile oplossingen. Hierbij enkele voorbeelden van onze klanten cases.

Brick Parking Enforcement

Brick Parking Enforcement is marktleider op het gebied van e-handhaving. Met de door Kabisa ontwikkelde mobiele applicatie en bijbehorende web-portal kan BPE snel en efficient haar handhavingstaken uitvoeren. Kabisa is verantwoordelijk voor het volledige technische ontwerp en realisatie en heeft in samenwerking met een BPE team in 2013 het volledige systeem vernieuwd en up-to-date gebracht.

Bekijk deze case

Creative Group

Creative Group is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoge volume platforms voor het verkopen, verzenden of uitwisselen van e-value.

Bekijk deze case

Philips Home Lighting

De Home Lighting Designer is een web applicatie die het verkoopproces van Philips lampen en armaturen ondersteunt. Deze maakt gebruik van de nieuwste browsertechnieken waardoor een klant een realistische impressie kan krijgen van het effect van een lamp of armatuur in een leefruimte. Kabisa is in dit project verantwoordelijk geweest voor het technische ontwerp en realisatie.

Bekijk deze case

Belron

Kabisa heeft voor Belron® International Ltd een mobiele business app ontwikkeld. Deze app is een digitale versie van het technische handboek van Belron® International Ltd. In de app vindt de gebruiker werkprocedures, productinformatie en algemene informatie die de monteurs helpen om ruiten van auto’s volgens de Belron® procedure te repareren of te vervangen.

Bekijk deze case