Portfolio

Kabisa maakt web applicaties en enterprise mobile oplossingen. Hierbij enkele voorbeelden van onze klanten cases.

Vacansoleil

Vacansoleil is de grootste campingaanbieder van Europa. Ze zijn actief in elf verkooplanden met zestien bestemmingslanden. Daarnaast hebben ze ongeveer vijfhonderd campings in het portfolio. Om de website van Vacansoleil op een goede manier aan te kunnen sluiten op een nieuw backend systeem, heeft Kabisa samen met Vacansoleil de kwaliteit van de code verbeterd.

Bekijk deze case

Tele2

Tele2 is een Europese TelCo operator. Tele2 is een van de grotere operators in Nederland, maar is onlangs overgenomen door T-Mobile. Samen met Tele2 heeft Kabisa een dashboard ontwikkeld, waarbij klanten bepaalde producten kunnen configureren.

Bekijk deze case

Buurkracht

Buurkracht is de kracht die buren samen hebben. De kracht om de buurt mooier, beter, groener, veiliger of gezelliger te maken. Buurkracht is overal. Buurkracht is een maatschappelijk initiatief dat zijn oorsprong vindt als dochter van de Enexis Groep. Kabisa heeft voor Buurkracht meerdere websites en een mobiele app gebouwd.

Bekijk deze case

Backbase

Kabisa heeft voor Backbase Academy de webapplicatie Trails ontwikkeld. Een custom systeem met online leerpaden ter ondersteuning van de huidige in-house en on-site trainingsprogramma’s.

Bekijk deze case

IJsvogel

IJsvogel is het moederbedrijf van de formules Boerenbond en Pets Place. Kabisa’s Dovetail product zorgt o.a. voor koppelingen tussen databases. Hierdoor is het voor bovenstaande retailers mogelijk om te verkopen via Bol.com.

Bekijk deze case

Brick Parking Enforcement

Brick Parking Enforcement is marktleider op het gebied van e-handhaving. Met de door Kabisa ontwikkelde mobiele applicatie en bijbehorende web-portal kan BPE snel en efficient haar handhavingstaken uitvoeren. Kabisa is verantwoordelijk voor het volledige technische ontwerp en realisatie en heeft in samenwerking met een BPE team in 2013 het volledige systeem vernieuwd en up-to-date gebracht.

Bekijk deze case

Creative Group

Creative Group is een internationaal technologiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoge volume platforms voor het verkopen, verzenden of uitwisselen van e-value. Naast het meedraaien in Scrum teams heeft Kabisa advies gegeven op diverse onderdelen.

Bekijk deze case

Philips Home Lighting

De Home Lighting Designer is een web applicatie die het verkoopproces van Philips lampen en armaturen ondersteunt. Deze maakt gebruik van de nieuwste browsertechnieken waardoor een klant een realistische impressie kan krijgen van het effect van een lamp of armatuur in een leefruimte. Kabisa is in dit project verantwoordelijk geweest voor het technische ontwerp en realisatie.

Bekijk deze case

Belron

Kabisa heeft voor Belron® International Ltd een mobiele business app ontwikkeld. Deze app is een digitale versie van het technische handboek van Belron® International Ltd. In de app vindt de gebruiker werkprocedures, productinformatie en algemene informatie die de monteurs helpen om ruiten van auto’s volgens de Belron® procedure te repareren of te vervangen.

Bekijk deze case

Philips Health Solutions

Philips Health Solutions richt zich onder andere op elektronische gezondheidsproducten, zoals een health watch. Bij deze healt watch hoort een mobiele app. Kabisa heeft aan verschillende delen van de backend van deze app meegewerkt. Van het opslaan en analyseren van grote hoeveelheden data tot computing in de cloud voor meer geavanceerde algoritmes. Dit om bijvoorbeeld te analyseren hoe goed een gebruiker geslapen heeft.

Bekijk deze case