Over Kabisa

Kabisa is software specialist en combineert diepgaande technische kennis met praktische ervaring in Hightech, Fintech & E-commerce. Wij geloven in software waar je trots op kunt zijn. Dat bedoelen we in de ruimste zin van het woord. Software waar we zélf trots op zijn, maar vooral ook onze klanten!

Kabisa teamfoto

Bedrijfskritische applicaties

Met een uitgebreid team -ervaren in vele verschillende disciplines- zijn we thuis in het maken van bedrijfskritische web- en mobiele applicaties. High-end en complex, flexibel en creatief met de uiteindelijke wens van de klant altijd in het achterhoofd. De lat ligt hoog. Heel hoog. Zowel bij de klant als intern. De diepgewortelde Scrum-methodiek is een tweede natuur voor iedereen binnen het bedrijf waarmee kwaliteitseisen effectief worden behaald. Buiten het feit dat het eindresultaat heel belangrijk is, staan persoonlijke ontwikkeling en een goede werk-privé balans voorop. Kabisa is hiervoor al meerdere keren onderscheiden met diverse ‘Beste Werkgever’ awards.

Onze klanten

Kabisa maakt software oplossingen voor een kleine klantengroep met grote namen. Het maakt ons erg trots dat de meeste al jaren trouwe klanten zijn en blijven. Zo werken we o.a. voor Signify/Philips Hue, ASML, Google, Toyota & T-Mobile.

Bekendste klantlogo's zwart-wit

Samen met alle collega’s blijven wij streven naar de beste manier om elegante software te ontwikkelen. Ben je benieuwd naar de betekenis van de naam Kabisa of onze visie op de toekomst? Neem contact op en kom een keer langs!

Kernwaarden

Kabisa’s eerste kernwaarde is oprecht. We verwachten dat iedereen durft te zeggen waar het op staat, ook als die boodschap niet perse de gewenste is. Dit zorgt misschien soms voor confrontatie, maar deze grote betrokkenheid leidt tot de beste resultaten.

Onze tweede kernwaarde, gezond, is er een om te interpreteren in de breedste zin van het woord. Goede balans tussen werk & privé, je gezonde verstand gebruiken en het waarde hechten aan een goede fysieke en mentale gesteldheid.

Gedreven maakt het drietal kernwaarden compleet. Team Kabisa is enorm ambitieus en levert enkel het beste. Niet alleen voor zichzelf, maar des te meer voor de klant. Langetermijnoplossingen, code waar op verder gebouwd kan worden en slimme tweaks waar mogelijk. Ziet het team ergens een mogelijkheid, een kans tot verbetering of een optie om iets uit te breiden? Als de klant er iets aan heeft, zal er altijd initiatief genomen worden om het balletje op te gooien. Vragen om vergeving wordt meer gewaardeerd dan wachten op toestemming. Lukt er iets niet of is het antwoord op een initiatief nee, dan is dat niet per definitie het einde: waar een wil is, is een weg.

kernwaarden afbeelding 1

Reveal your genius

Reveal your genius is het hogere doel van Kabisa. Waar de dag mee start en eindigt. Kabisa weet als geen ander hoe om te gaan met complexe vraagstukken. Stabiele en duurzame software en persoonlijke ontwikkeling in combinatie met de juiste werk-privé balans zijn belangrijk. De betrokkenheid en gedrevenheid zorgen telkens weer voor een verbluffend resultaat waar alle partijen trots op kunnen zijn.

Kabisa in een notendop: Met oprechte interesse, een gezonde werkwijze en uiterste gedrevenheid, je potentie onthullen. Reveal your genius.

Meer informatie

Meer weten over Kabisa? Neem contact met ons op!