Hét gratis event over Software Development waar je bij moet zijn

Geschreven door Joost Saanen op 8-12-2015

Wat is NextBuild?

Ben je geïnteresseerd in nieuwe (web)technieken of begint je hart sneller te kloppen bij onderwerpen als AngularJS, Ember.js, Docker, Clojure, Java, Groovy, Vagrant, Scala/Akka, Spring Boot, ReactJS, Go, CQRS, Grails, Ux, Play, Rails, Rapid Testing, Continuous Integration en Deployment? Dan is NextBuild iets voor jou. NextBuild is een gratis event over Software Development Craftmenship. Het vindt plaats op 16 april 2016 op de High Tech Campus in Eindhoven. Meld je snel aan via http://nextbuild.nl want er zijn maar beperkte toegangskaarten beschikbaar.

Next Build Info

Wij zoeken sprekers!

Heb je zelf een mooie oplossing ontwikkeld of ben je expert in een bepaalde ‘cutting edge’-techniek of methodologie dan is het nu de kans om deze te delen met anderen. Meld je aan als spreker bij de NextBuild. Je kunt tot 14 februari je ‘Call of Paper’ indienen. Voor meer informatie neem een kijkje op http://nextbuild.nl/call-for-papers/

Joost Saanen

Gepassioneerde all-rounder met brede interesses; van serverbeheer en cloudhosting tot (UI)design en (web)development. Hardloopt en schrijft het liefst tegelijk.