Baas van papa, het was vetcool!

Geschreven door Joost Saanen op 24-6-2016

Bij Kabisa vinden we het belangrijk dat onze medewerkers lekker in hun vel zitten. Gelukkige medewerkers hebben meer energie en dit leidt vaak ook tot een beter resultaat. Ook het gezin speelt hierbij een belangrijke rol.

Zondag 13 juni heeft er een Kabisa-familiedag plaatsgevonden bij Toverland in Sevenum. Hierbij waren alle medewerkers met het gezin uitgenodigd. Je collega’s ken je inmiddels wel maar het is natuurlijk ook leuk om eens kennis te maken met de partner en/of kinderen van deze collega.

booster bike03

In Toverland was iedereen getuige van uitdagende attracties, spetterende optredens en een watershow. En niet te vergeten: een gierende achtbaan! Zelfs een fikse regenbui mocht de pret niet drukken. Daarna werd de hele Kabisa-crew inclusief aanhang getrakteerd op een ijsje (saillant detail: na onze bestelling waren alle ijsjes in heel Toverland uitverkocht).

Als afsluiter werd er gedineerd bij een gezellig restaurant in Maasbree, waarbij de kinderen smulden van pannekoeken.

Kortom, de familiedag was één groot succes.

Toverland 13 juni

Joost Saanen

Gepassioneerde all-rounder met brede interesses; van serverbeheer en cloudhosting tot (UI)design en (web)development. Hardloopt en schrijft het liefst tegelijk.