Wij nodigen je weer uit: Gratis anderhalve meter Hackathon!

De huidige periode biedt ook nieuwe kansen. Het geeft tijd voor bezinning en biedt de mogelijkheid om eindelijk eens iets met je app ideeën te doen. Speelt binnen jouw bedrijf het idee om een mobiele app te bouwen? Maar heb je tegelijkertijd moeite om dit idee concreet te maken? Kabisa wil je helpen om jouw app idee een vliegende start te geven.

Hackathon

Kabisa Hackathon

De Kabisa Hackathon is een pressure cooker sessie (= een sessie met weinig tijd) in een cleanroom bij ons op kantoor waarin een team van experts in zeer korte tijd samen met enkele medewerkers van de opdrachtgever een software-oplossing zoekt voor deze uitdaging.

De opdrachtgever heeft een vraagstelling die wordt voorgelegd aan het Kabisa team en de belanghebbende binnen jouw bedrijf. Vervolgens brengt het team dit terug tot de kern, de belangrijkste uitdagingen, zowel functioneel als technisch.

Hoe ziet het er uit?

Het is erg belangrijk om hierbij voorafgaand aan het project inzichtelijk te maken wat er precies allemaal bij komt kijken. Wat zijn de mogelijkheden? Ons hackathon-team gaat samen met jouw team een app bouwen. Alle ideeën zijn welkom!

Een multi-disciplinair team

Ontwerpers werken verder aan het verkennen van het waarom, de optimale gebruikservaring en een eerste invulling van de User Interface. Techneuten bewijzen dat de grootste technische uitdagingen overwonnen kunnen worden.

Het doel

De hackathon duurt twee dagen. De ideale uitkomst is werkende software die aantoont dat er een oplossing voor de vraag van de opdrachtgever bestaat en richting geeft voor een eventueel te bouwen product.

hackathon drawing

Meld je snel aan via onderstaand formulier.